special events

Zondag 24 september

BrasserieBeats by Brasserie1640

Stap aanstaande 24 september binnen bij Brasserie1640 en geniet van een heerlijke middag!Ontdek de heerlijke samensmelting van smaak, sfeer en gastvrijheid in onze boerderij, terwijl je jezelf trakteert op heerlijke wijnen, diverse cocktails en mooie gerechten!

Bekijk menu en reserveer

BrunchBeats thumb

Zondag 29 oktober 2023

SinatraSings

29 oktober gaat Brasserie1640 terug naar de jaren 50! Met onze eigen Frank Sinatra gaan wij er een spetterend diner van maken! Geniet van een heerlijk 4 gangen menu bedacht door onze chef Barry Harteveld die u culinair gaat verwennen met eeen luister naar Klassiekers zoals 'Fly me to the Moon' & 'My way' gezongen door de enige echte Frank in Person.

Lees meer en reserveer

FUJA1854 Custom

Une Partie de Petanque

Petanque is de Provençaalse vorm van Jeu de Boules en een ontzettend populair spel voor jong en oud. En dat kun je nu ook bij ons spelen op de net aangelegde baan hier op een ‘Frans pleintje’ op ons landgoed. Als team- of bedrijfsuitje, om je verjaardag te vieren, een familiedag of gewoon omdat het ontzettend leuk is!

Meer informatie

unePartiedePetanque

Reserveren

We zijn geopend van woensdag t/m zondag vanaf 17.00 uur. 

Reserveren voor een tafeltje is verplicht en dat kan op deze website, telefonisch via 088-712 0110 of ter plekke. In geval van last-minute reserveringen en/of wijzigingen, graag ook even bellen.

Reserveren

We hopen je snel te mogen begroeten!